معرفی
ویژگی های کالا:
- میزان چربی:کم چرب
- شکل پنیر:قالبی
google-site-verification=n7KWASmk6KbsKH3mMKHVHFYNsNls-2BbRblCvc7IQS4
ویژگی های کالا:
پنیر از خانوادهی لبنیات بهحساب میآید، در سراسر دنیا تعداد بسیار زیادی از انواع پنیر وجود دارد که پنیرهای مورداستفاده در ایران به چند نوع پنیر مانند چدار، پنیر موتزارلا، پنیر فتا یا دانمارکی ختم شود. پنیر نیز همانند شیر، منبع خوبی از پروتئین است. پروتئین موجود در پنیر از پروتئین شیر به نام کازیین میآید. درنتیجه شامل آمینواسیدهای ضروری و قابلهضم است. درواقع پنیر شامل مقدار کمی کربوهیدرات است، اما مقدار آن بسته به نوع پنیر است. در حقیقت میانگین پنیر شامل 1، 3 گرم کربوهیدرات در هر 100 گرم است. در همین حال، اکثر پنیرها حاوی کربوهیدرات هستند که لاکتوز یا شکر شیر است. بااینوجود، در طول فرآیند انعقاد خون و تولید آن، لاکتوز به گلوکز و گالاکتوز تجزیه میشود. علاوه بر این، کربوهیدرات بهعنوان سوخت بدن برای تولید انرژی روزانه استفاده میکند. در حقیقت پنیر منبع خوبی از ویتامین و مواد معدنی مانند شیر است. در همین حال، یک لیوان شیر، یکتکه پنیر را تولید میکند؛ بنابراین، ویتامینها و مواد معدنیاش بهاندازه شیر است. ازنظر فرهنگ ایرانی، پنیر خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد و دستکم تا سه ساعت پس از صبحانه فرد احساس سیری میکند ولی به دلیل مقدار چربی و سدیم بالا نباید بیشتر از 30 گرم در روز مصرف شود. پنیر سفید رامک وزن 400 گرم بسیار خوشطعم است و از کیفیت بالایی برخوردار است.
ناموجود